Als jij hier bent beland, is de kans groot dat jij fotograaf bent! Gefeliciteerd, je hebt een van de moeilijkste maar leukste branches gevonden om in te ondernemen. Jij mag de meeste mooie en intieme momenten vast leggen van een ander, dat is een grote eer. Maar mensen kiezen niet zomaar een fotograaf om deze momenten te vereeuwigen. Naast prachtige foto's zoeken mensen ook iemand die ze vertrouwen en waarbij ze zich op hun gemak voelen. Tussen de ruime keuze aan fotografen moet jij opvallen. En dat is waar ik jou heel graag mee help! Uit mijn eigen ervaringen als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om op te vallen, herkenbaar te zijn en je te onderscheiden.

Hoe ik jou kan helpen? Ik bied een ruim aanbod aan bedrijfskleding die ik voorzie van jouw logo. En als ik "your wish is our creation" zeg, dan bedoel ik ook echt dat alles mogelijk is. Vind je op de site niet waar je naar op zoek bent? Mail dan zeker jouw wensen door en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!  

Succes met jouw business! 
- Maartje 


    


Bedrijfskleding voor fotografen | Must Haves

Sorteer op
 • Draagriem camera met naam
  Draagriem camera met naam

  Luxe en universele cameraband waarop een eigen tekst of logo geborduurd kan worden. De camera band is zwart en bevat twee lussen om de band te bevestigen aan de camera.

  € 29,95
 • Hoodie met logo
  Hoodie met logo

  Jouw logo, door ons geborduurd! We borduren jouw logo op een van onze hoodies. Borduren heeft een chique uitstraling. Daarnaast is een hoodie met logo de perfecte manier om reclame te maken voor jouw bedrijf.

  € 54,95 € 49,95
 • Softshell jas met logo
  Softshell jas met logo

  Jouw logo, door ons geborduurd! We borduren jouw logo op een van onze softshell jassen. Borduren heeft een chique uitstraling. Daarnaast is een jas met logo de perfecte manier om reclame te maken voor jouw bedrijf.

  € 59,95
© 2017 - 2022 MVcreation | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel