Als jij hier bent beland, is de kans groot dat jij fotograaf bent! Gefeliciteerd, je hebt een van de moeilijkste maar leukste branches gevonden om in te ondernemen. Jij mag de meeste mooie en intieme momenten vast leggen van een ander, dat is een grote eer. Maar mensen kiezen niet zomaar een fotograaf om deze momenten te vereeuwigen. Naast prachtige foto's zoeken mensen ook iemand die ze vertrouwen en waarbij ze zich op hun gemak voelen. Tussen de ruime keuze aan fotografen moet jij opvallen. En dat is waar ik jou heel graag mee help! Uit mijn eigen ervaringen als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om op te vallen, herkenbaar te zijn en je te onderscheiden.

Hoe ik jou kan helpen? Ik bied een ruim aanbod aan bedrijfskleding die ik voorzie van jouw logo. En als ik "your wish is our creation" zeg, dan bedoel ik ook echt dat alles mogelijk is. Vind je op de site niet waar je naar op zoek bent? Mail dan zeker jouw wensen door en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!  

Succes met jouw business! 
- Maartje 


    


Bedrijfskleding voor fotografen | Must Haves

Sorteer op
  • Draagriem camera met naam
    Draagriem camera met naam

    Luxe en universele cameraband waarop een eigen tekst of logo geborduurd kan worden. De camera band is zwart en bevat twee lussen om de band te bevestigen aan de camera.

    € 29,95
© 2017 - 2022 MVcreation | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Het is druk in de webshop maar wij doen ons uiterste best alle pakjes op tijd met de Sint (postNL) mee te geven. Spoed bestelling nodig? Laat dit dan achter bij het afrekenen, dan zetten we er wat extra vaart achter :)