Hi Ondernemer! Wil je ook van jouw passie je bedrijf maken? 

Dan ben je hier aan het juiste adres! Join de MV community voor alle kennis die je nodig hebt over het ondernemerschap, zo hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met de leuke dingen: ondernemen!

Direct lid worden >

In de MV community gaan we van passie naar bedrijf ✨. Zelf ben ik in 2012 begonnen met het ondernemen en inmiddels bijna 10 jaar bezig. Ik heb MVequicreation opgericht, ben MVcreation enkele jaren later gestart en inmiddels bouw ik aan mijn 3e onderneming: iMPress. Om meer kennis op te doen over het ondernemrschap heb ik een opleiding in ondernemerschap en retail management gevolgd aan de HAN in Nijmegen.

De MV community is de plek waar ik mijn eigen ervaringen binnen het ondernemersschap gebundeld heb met de kennis uit mijn opleiding. Met als grootste drive dat iedereen met een grote passie hier ook zijn bedrijf van kan maken! Omdat ik zelf weet hoe ongeloofljk tof dit is en ook hoe moeilijk het kan zijn de juiste informatie hiervoor te vinden.

 

Dit is de MV Communtity
Samen met een groep gepassioneerde ondernemers bouwen aan jouw bedrijf! De Facebook community is de plek waar we samen komen. We maken uitstapjes naar Zoom voor webinars en in de online omgeving kan je cursussen gaan volgen. Oftewel: alles wat je nodig hebt om van jouw passie een bedrijf te gaan maken!

Join de MV community >

© 2017 - 2022 MVcreation | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel