Hi, leuk dat je mij en mijn bedrijf hebt gevonden! 

Mijn ondernemers avontuur begon in 2012, toen ik als 12 jarig paardenmeisje voor Sinterklaas mijn eerste stoffen kreeg. Uit deze stoffen onstonden de eerste neusbontjes en dat was de start voor mijn onderneming: MVneusbontjes. De M stond voor Maartje en de V voor Vinny mijn lievelingspony. Al snel kocht ik mijn eerste naaimachine maar het borduren ging nog met de hand, efficient was anders maar ik had er lol in! 

 

Van een uit de hand gelopen hobby groeide MVneusbontjes uit naar een echt bedrijf toen ik mij in 2016 inschreef bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels had ik mijn eerste borduurmachine en ik merkte dat ik toe was aan een volgende stap. MVneusbontjes werd MVcreation en naast neusbontjes kwamen de halsters, zadeldekjes & camerabanden in het assortiment. Na 4 jaar had ik nog steeds veel plezier in wat ik deed, hoe dat kwam? Ik kon mij altijd identificeren met de doelgroep: paardenmeisjes! 

Paardenmeisjes worden groot en inmiddels kon ik mijzelf ook ondernemer noemen. Ik kwam steeds vaker in contact met mede-ondernemers en daar ontdekte ik dat er behoefte was aan iets wat ik kon realiseren. Bedrijfskleding voor zzp'ers, geen afnames van 10+ kledingstukken maar gewoon één polo met logo. Wat is nou leuker dan collega ondernemers helpen én mijn grote passie borduren combineren! Zo groeide MVcreation weer een stukje: bedrijfskleding voor ondernemers vanaf 1 stuk! 

Inmiddels combineer ik mijn oude hobby (paarden) en mijn nieuwe passie (ondernemerschap) met het geen wat ik het liefst doe creatief bezig zijn door middel van borduren! Beter kan toch eigenlijk niet? 

- Maartje | MVcreation 

© 2017 - 2023 MVcreation | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel