Hi, leuk dat je MVcreation hebt gevonden! 

Mijn ondernemers avontuur begon in 2012, toen ik als 12 jarig paardenmeisje voor Sinterklaas mijn eerste stoffen kreeg. Uit deze stoffen onstonden de inmiddels welbekende neusbontjes en dat was de start voor mijn onderneming: MVneusbontjes. De M stond voor Maartje en de V voor Vinny mijn lievelingspony destijds. Niet echt nagedacht over dat die naam nog jaren mee zou gaan! 

Al snel kocht ik mijn eerste naaimachine maar het borduren ging nog met de hand, efficient was anders maar ik had er lol in! Van een uit de hand gelopen hobby groeide MVneusbontjes uit naar een waar bedrijf, toen ik mij in 2016 inschreef bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels had ik mijn eerste borduurmachine en ik merkte dat ik toe was aan een volgende stap. MVneusbontjes werd MVcreation en naast neusbontjes kwamen de halsters, zadeldekjes & camerabanden in het assortiment. 

Paardenmeisjes worden groot en inmiddels kon ik mijzelf ook ondernemer noemen. Ik kwam steeds vaker in contact met mede-ondernemers en daar ontdekte ik dat er behoefte was aan iets wat ik kon realiseren. Bedrijfskleding voor zzp'ers, geen afnames van 10+ kledingstukken maar gewoon één polo met logo bijvoorbeeld. Wat is nou leuker dan collega ondernemers helpen én mijn grote passie borduren combineren! Zo groeide MVcreation weer een stukje: bedrijfskleding voor ondernemers vanaf 1 stuk! 

Inmiddels combineer ik mijn oude hobby (paarden) en mijn nieuwe passie (ondernemerschap) met het geen wat ik het liefst doe creatief bezig zijn door middel van borduren! Beter kan toch eigenlijk niet? Ook ben ik niet meer alleen want het MVcreation team is in september 2021 uitgebreid met Sanne. Sanne werkt 2 middagen in de week mee aan de bestellingen met neusbontjes, halsters en camerabanden. Zo heb ik weer meer tijd voor het borduren van logo's. Dankzij haar kan ik de verzendtijden snel houden en is er genoeg aandacht en liefde om alle bestellingen naar wens te leveren. 

- Maartje | MVcreation 

© 2017 - 2024 MVcreation | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel